text 3d logo no background 

 

8 χρήσιμες εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε 

στο Android Smartphone σας

Πέρασε αρκετός καιρός απο την τελευταία φορά που μιλήσαμε για ενδιαφέρουσες εφαρμογές, οπότε ας αφήσουμε για λίγο τις συσκευές στην άκρη, για να δούμε μερικά πολύ χρήσιμα Apps για το κινητό σας.
1. Bobby Movie

Πρώτη εφαρμογή στη λίστα, μια που ανήκει στη γκρίζα(οκ στη μαύρη) ζώνη, αφού το Bobby Movie, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες, μέσω δεκάδων streaming υπηρεσιών.

Αφού ξεκινήσει η προβολή μπορείτε να επιλέξετε και υπότιτλους, οι οποίοι όμως δεν έχουν φίλτρο γλώσσας, και πρέπει να ψάχνετε κάθε φορά σε ΟΛΟΥΣ τους υπότιτλους που ειναι διαθέσιμοι, για ΟΛΕΣ τις γλώσσες.
Με λίγα λόγια έχουμε μια εναλλακτική του Popcorn Time και το Terrarium TV.

Κατεβάστε το Bobby Movie απο εδώ

 

2. FvdTube

Το FvdTube είναι το Youtube οπως θα έπρεπε, ή μάλλον θα θέλαμε να είναι.

H εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε αλλα και να κατεβάσετε ολα τα αγαπημένα σας βίντεο στο Youtube, με τη λήψη να είναι δυνατή σε αρχείο βίντεο η ήχου.

Εκτός απο το κατέβασμα των βίντεο, το FvdTube σας δίνει και μια δυνατότητα που για πολλούς έπρεπε να υπάρχει εξάρχης στο app του Youtube. Τη δυνατότητα αναπαραγωγης στο παρασκήνιο.

Κατεβάστε το FvdTube από εδώ

 

3. RecAnything Mp3 Recorder

O RecAnything είναι ένας Recorder παντώς καιρού και τύπου, και σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε διαλέξεις, προσωπικές σημειώσεις, τραγούδια,  συζητήσεις, και ότι άλλο χρειαστεί.

Αυτό που κάνει το RecAnything ομως να ξεχωρίζει είναι οι πάρα πολλές επιλογές, όπως η κατηγοριοποίηση των εγγραφών σας σε φακέλους, η δυνατότητα προσθήκης, εικόνων ή σημειώσεων στην κάθε εγγραφή, η δυνατότητα rewind την ώρα που πραγματοποιείται την καταγραφή του ήχου, και το αυτόματο ανέβασμα των εγγραφών σας στο Dropbox.

Σημαντικές λειτουργίες είναι και η παύση εγγραφής οταν δεν ακούγεται κάτι, αλλα και η αυτόματη αποθήκευση της εγγραφής οταν η μπαταρία μειωθεί επικίνδυνα.

Κατεβάστε το RecAnything Mp3 Recorder από εδώ

 

4. Meteor Swipe

Το Meteor Swipe είναι η εξέλιξη του GloveBox,και προσθέτει ένα έξτρα Sidebar στο κινητό σας, η οποία είναι προσβάσιμη απο παντού, προσθέτοντας νέες δυνατότητες Multitasking στο κινητό σας. 

Στο πρόσθετο αυτό Sidebar, μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές, φακέλους με εφαρμογές αλλα και Floating Widgets, με το Meteor Swipe να προσφέρει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης, τόσο σε θέμα λειτουργίας, όσο και σε εμφάνισης, για να το φέρετε στα μέτρα σας.

Ορισμένα χαρακτηριστικά(πολλαπλά Sidebars, Floating Widgets κτλ) είναι διαθέσιμα μόνο στην Pro έκδοση(1.69€)

Κατεβάστε το Meteor Swipe από εδώ

 

5. Pola Camera

Η Pola Camera είναι ένα ακόμα παράδειγμα του πως μπορείς να καταστρέψεις την εφαρμογή σου με διαφημίσεις.

Για την κατηγορία της, το Pola είναι μια εξαιρετική εφαρμογή, με πάρα πολλές επιλογές για να αλλάξετε τις φωτογραφίες σας, αναλογα με τα γούστα σας. Stickers, φίλτρα, make-up και Hairstyles είναι στη διάθεση σας, ενώ θα βρείτε και ευκολίες, οπως τη δημιουργία Collages, και το Clone Camera, που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ορισμένες πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Κατεβάστε το Pola Camera από  εδώ6. Smart Kit 360Το Smart Kit 360, είναι η τσάντα του σπορτ μπίλι. Η γυναίκα σας που τα ξέρει ολα. Η μάνα σας που ηταν ταυτόχρονα μπετατζής, γιατρός, δάσκαλος και λίγο απο μηχανικός, αφού δύσκολα θα βρείτε Ελληνίδα μάνα που δεν έχει ειδίκευση τουλάχιστον σε 5 τομείς.

Το Smart Kit 360 ειναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο, αφου εντός θα βρείτε, σημειωματάριο, μεταφραστή, File manager, καθρέπτη, μεγενθυντικό φακό, μετρονόμο, QR Scanner, Φακό, Checklist, μετατροπέα μονάδων και νομισμάτων (βαθεια ανασα) κομπιουτεράκι, αβακα, και ενδείξεις απο τους αισθητήρες υψόμέτρου, πυξίδας, αισθητήρα καρδιακών παλμών, μαγνητικού πεδίου, ταχύμετρο, και μετρητή επιπέδων θορύβου.

Και όχι, δεν είναι μονο αυτά. Μέσω του Smart Kit 360 , μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολα τα κοινωνικά σας δίκτυα, και ολες τις πηγές ειδήσεων, αλλα και στα Site των μεγαλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Κατεβάστε το Smart Kit 360 από εδώ

 

7. Rotation – Orientation Manager

Αν το Autorotate της συσκευής σας δε σας καλύπτει, και θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της περιστροφής της οθόνης σας, τόσο αυτόματα όσο και χειροκίνητα, τότε το Rotation – Orientation Manager είναι η εφαρμογή που ψάχνετε.

Για περισσότερες λεπτομέρειές ρίξτε μια ματιά στο βίντεο παραπάνω.

Κατεβάστε το Rotation – Orientation Manager από εδώ

 

8. Thrive

H καθημερινή σας ενασχόληση με το κινητό έχει φτάσει σε επίπεδα εξάρτησης; Χρησιμοποιείται τη συσκευή σας περισσότερες ώρες απο όσες θα θέλατε, και ψάχνετε τρόπο να περιορίσετε το χρόνο που αφιερώνετε σε κοινωνικά δίκτυα και παιχνίδια; Τότε το Thrive είναι αυτό που χρειάζεστε.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής, μπορείτε να κλειδώσετε τις εφαρμογές σας, μετά απο συγκεκριμένο χρόνο χρήσης. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να ειδοποιείται όσους προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, οτι είστε σε «Thrive Mode”, μέσω SMS, με λίστα VIP επαφών, οι οποίες περνάνε το τοίχος, και επικοινωνούν μαζί σας, έτσι και αλλιώς.

Τέλος υπάρχει και το Super Thrive Mode, το οποίο είναι το απόλυτο Lockdown, και δε σας αφήνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ξανα το κινητό σας, μέχρι να τελειώσει ο χρόνος που έχετε ορίσει.

Κατεβάστε το Thrive από εδώ

 

 

 
web.jpg
smartphones_rect.jpg
images.jpg
fall-web-design-trends.jpg

Ώρα

Μετάφραση

Καιρός

Clear Sky

22.49°C

Βελβεντός

Clear Sky
Humidity: 46%
Wind: 0 M/S

Ημερολόγιο

October 2023
Mo Tu We Th Fr Sa Su
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5