text 3d logo no background 

 

Διαφημίσεις Android: Αποκλείστε Εύκολα Όλα Τα Ads Χωρίς Εγκατάσταση Εφαρμογής


Noads Android home

Οι διαφημίσεις είναι ο βασικός λόγος που έχουμε δωρεάν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του Internet. Όμως, σε ό,τι αφορά το Android, τα πολλά αναδυόμενα ads-και όχι μόνο-είναι ενοχλητικά. Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε μια και έξω τη φραγή διαφημίσεων στα apps, τα games, και τον browser, χωρίς να απαιτείται root ή πλάγια εγκατάσταση κάποιας τρίτης εφαρμογής.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η κατάργηση των διαφημίσεων επηρεάζει όλο το οικοσύστημα του Android, και κυρίως τη δυνατότητα της δημιουργίας εσόδων στους σχεδιαστές.

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά ορισμένες εφαρμογές και υπηρεσίες, εξετάστε το ενδεχόμενο να αξιοποιείστε τις premium παροχές τους χωρίς διαφημίσεις, με το πολύ μικρό ποσό που συνήθως ζητούν, έτσι ώστε να τους βοηθήσετε να συνεχίσουν να σας είναι χρήσιμοι.

Φραγή διαφημίσεων με μια απλή αλλαγή

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνουμε γρήγορα τη φραγή διαφημίσεων είναι να ενεργοποιήσουμε τα DNS μιας ειδικευμένης υπηρεσίας που καταργεί τα ads.

Αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί να εγκαταστήσουμε κάποια εφαρμογή. Λειτουργεί σε Android 9 Pie και άνω, καθώς η ρύθμιση του προσωπικού DNS εμφανίστηκε από αυτή την έκδοση και μετά.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για το αποτελεσματικό μπλοκάρισμα διαφημίσεων, είναι να πληκτρολογήσουμε στην αναζήτηση των ρυθμίσεων του κινητού μας: Προσωπικό DNS 

Noads Android 1

Εάν το UX της Android συσκευής μας δεν διαθέτει αναζήτηση ρυθμίσεων, στα περισσότερα κινητά με Android 9.0 και άνω, το προσωπικό DNS το εντοπίζουμε στη διαδρομή “Ρυθμίσεις > Δίκτυο και Διαδίκτυο > Για προχωρημένους.

Από εκεί μετά, πατώντας στο προσωπικό DNS, θα μας ανοίξει η επιλογή ιδιωτικής λειτουργίας DNS. Επιλέγουμε την ένδειξη του προσωπικού όνομα παρόχου DNS ή κάτι παρόμοιο ανάλογα τη συσκευή, και πληκτρολογούμε dns.adguard.com.

Noads Android 2

Αυτό ήταν όλο. Δεν θα βλέπετε πλέον κανένα αναδυόμενο διαφημιστικό banner εντός εφαρμογής, στα παιχνίδια, αλλά και στον browser του κινητού ή  του tablet.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι?

Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνουμε αποτελεσματική φραγή διαφημίσεων στο Android. Ωστόσο, λόγω της αυστηρής πολιτικής της Google στο θέμα των ads, θα χρειαστεί να κάνουμε πλάγια εγκατάσταση τρίτων εφαρμογών, όπως για παράδειγμα το Blokada, το Block This, και το AdGuard, που λειτουργούν τοπικά ως VPN.

Εξαιρείται ο Kiwi browser που είδαμε σε προηγούμενο οδηγό ο οποίος δέχεται τις Adblock επεκτάσεις του Chrome στο PC, αλλά θα έχουμε φραγή διαφημίσεων μόνο στην πλοήγηση μας και όχι σε όλο το σύστημα.

 

 

Πηγή

 


Οικονομικό TV Box 4Κ H.265 / HDR

2GB/16GB, Android 7(Nougat)
Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι εφόσον έχουμε ένα έξυπνο κουτί όπως είναι το TV Box, δεν χρειαζόμαστε μια Smart TV. Πράγματι έτσι είναι, η λιλιπούτεια συσκευή θα κάνει την τηλεόρασή μας έξυπνη, θέλει δεν θέλει. Δείτε το οικονομικό A95X R2 με Android 7.1, τηλεχειριστήριο, Amlogic S905W 64-bit, και πολύ καλά χαρακτηριστικά, σε προσιτή τιμή και με ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

 

Γιατί να αποκτήσω το οικονομικό TV Box

Το κινέζικο TV Box έχει δυνατό επεξεργαστή και αξιοπρεπή μνήμη στα 2GB. Αυτές οι προδιαγραφές το καθιστούν ιδανικό για για να μετατρέψουμε την τηλεόραση σε μια γιγαντιαία οθόνη με ίντερνετ και να χαθούμε στον κόσμο του YouTube από τον καναπέ.

Το A95X R2 συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά, με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης από τις απαγορευμένες εφαρμογές στο Android, και όλα τα τα ματς του Champions League, και όχι μόνο.

Επιπλέον και πολύ βασικό μπορούμε να έχουμε και το Kodi με τα λίγα πρόσθετα που είναι υπεραρκετά για να δούμε όλες τις ταινίες, τηλεοπτικές σειρές αλλά και live σπορ.

Είναι σχετικά δύσκολο να βρούμε TV Box σε αυτή την τιμή, η οποία το καθιστά αναμφίβολα ως μια καλή ευκαιρία για αυτή την κατηγορία των συσκευών, που μετατρέπει την τηλεόραση μας σε έξυπνο κέντρο ψυχαγωγίας. 

Πως μπορώ να αγοράσω το TV Box

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Πρόκειται για νέο προϊόν και αν ποτέ έρθει στην ελληνική το πιο πιθανό είναι να μας κοστίσει πολύ πιο πάνω και από την διπλάσια τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.
 

A95X R2

Το A95X R2 είναι ένα από τα οικονομικότερα TV Box της κινέζικης αγοράς, που ωστόσο έχει καλές δυνατότητες, αν θέλουμε να μετατρέψουμε την TV σε ένα Android σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει όπως είδαμε καλή μνήμη στα 2GΒ και αξιοπρεπή αποθηκευτικό στα 16GB. Η συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S905W 64-bit ARM Cortex-A53 με την Mali-450, και μπορεί να παίξει και παιχνίδια.

 

Το TV Box υποστηρίζει HDR και Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

 

Τρέχει το Android 7.1 Nougat και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google. Έχει δυο θύρες USB 2.0 και επιπλέον έχει και όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD με την υποδοχή που διαθέτει, και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και είμαστε έτοιμοι.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα 31.66€. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή του πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:Χαρακτηριστικά

 • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Amlogic S905W 64-Bit ARM Cortex-A53 μέχρι 2GHz
 • GPU: Mali-450
 • RAM: 2GB DDR3
 • Αποθηκευτικός: 16GB
 • Έκδοση HDMI: 2.0
 • Αποκωδικοποίηση βίντεο: H.264, H.265, RealVideo 8/9/10, Xvid/ DivX 3/4/5/6
 • Άλλες λειτουργίες: DLNA, Airplay, Miracast,
 • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB 2.0
 • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1.1
 • Διαστάσεις: 9.50 x 9.50 x 1.50 εκατοστά
 • Βάρος προϊόντος: 120 γραμμάρια
 • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

 

  Πηγή
 

 
 
 

Το Digitsole αυτοανακηρύσσεται ως "το πρώτο έξυπνο παπούτσι"

 

 

Ήταν θέμα χρόνου να δούμε σε κάποια έκθεση από κοντά και ένα έξυπνο παπούτσι στην κατηγορία των wearables, κάτι που έγινε πραγματικότητα στη φετινή CES, με την όλη εμπειρία να είναι όσο περίεργη την περιμέναμε.

 

Υπεύθυνη για την κατασκευή του είναι η εταιρεία Digitsole, με την κατασκευή του να είναι «διαστημική» όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, χωρίς αυτός που αποφασίσει να τα φορέσει να μπορέσει να περάσει απαρατήρητος. Οι έξυπνες λειτουργίες του Digitsole περιλαμβάνουν τις κλασσικές μετρήσεις που παίρνουμε και από τα wristbands όπως το πόσα βήματα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, το πόση απόσταση έχουμε διανύσει, τους καρδιακούς μας παλμούς αλλά και το πόσες θερμίδες έχουμε κάψει.

Η εμφάνιση των δεδομένων γίνεται μέσα από την εφαρμογή της εταιρείας, μέσω της οποίας μπορούμε να χειριστούμε και πιο εξελιγμένες λειτουργίες του Digitsole. Μιά από αυτές είναι η εσωτερική θέρμανση για τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και το αυτόματο δέσιμο/λύσιμο χωρίς όμως τον όμορφο τρόπο των Nike Air Mag από την ταινία Επιστροφή στο μέλλον Νο2 αλλά με έναν ολόκληρο μηχανισμό που διαχωρίζει το εμπρόσθιο μέρος του παπουτσιού προκειμένου να το φορέσετε και που στη συνέχεια επιστρέφει στην αρχική του θέση. Ακροβατώντας στα όρια του κιτς, τα Digitsole διαθέτουν και εξωτερικό φωτισμό για... οποιοδήποτε λόγο.

Όσον αφορά την κυκλοφορία τους, δεν λάβαμε κάποια συγκεκριμένη απάντηση όμως η εταιρεία θα ανοίξει μέσα από την ιστοσελίδα της την 1η Φεβρουαρίου και για λίγες ώρες το σύστημα προπαραγγελιών για τους 1000 πρώτους, με τιμή περίπου στα 500 ευρώ.

 

Πηγή

Το gadget που βγάζει τις καλύτερες selfie


Η μανία για selfie φωτογραφίες οδήγησε στη δημιουργία του γνωστού πλέον (και μισητού για πολλούς, ιδιαίτερα στα πιο τουριστικά μέρη στον κόσμο) selfiestick.

Για όσους δε θέλουν να κυκλοφορούν με ένα selfiestick στο χέρι, όμως εξακολουθούν να λατρεύουν τις selfie φωτογραφίες (είτε είτε μόνοι, είτε με τους φίλους τους) από οποιαδήποτε γωνία και απόσταση, υπάρχει μια πιο διακριτική λύση.


 

Gadgets

web.jpg
web.jpg
fall-web-design-trends.jpg
Top-lifestyle-gadgets-2010.juniorsclub.jpg

Ώρα

Μετάφραση

Καιρός

Scattered Clouds

12.49°C

Βελβεντός

Scattered Clouds
Humidity: 35%
Wind: SSW at 2.57 M/S

Ημερολόγιο

February 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3